icon Veilig, eenvoudig en betrouwbaar
icon Veilig, eenvoudig en betrouwbaar

Over Dr. Original

Cover voor

Dr. Original

Het assortiment van Dr. Original is opgedeeld in verschillende categorie├źn: Medicijn accessoires, EHBO producten, Hulpmiddelen en Zelftesten. In deze categorie├źn vind je producten zoals een doseerspuit, een pilsplijter en een opbergdoos voor medicijnen om ze op dag en dagdeel op te bergen, EHBO sets, zwangerschapstesten, thermometers, alcohol ketonatus, bandages, warm-koud kompressen, pleisters, desinfectievloeistof en meer.

Over Dr. Original

Kwaliteit

Voor onze producten geldt dat de kwaliteit en herkomst enorm belangrijk zijn. Onze Quality Control afdeling waarborgt dit. Zo bevat de Dr. Original Handgel 70% bijvoorbeeld 70% alcohol en wordt deze in Nederland geproduceerd. Aan de hand van vooraf gestelde normen controleren we continu of onze producten en productielocaties hier aan voldoen.

Innovaties

Wij vinden het belangrijk om producten door te ontwikkelen, te innoveren, en onze producten daarmee zo gebruiksvriendelijk te maken en kwalitatief steeds verder door te ontwikkelen. Dit is een continu proces waarbij feedback van de eindgebruiker (consument) in mee wordt genomen.

Cover voor
Dr. Original EHBO Doos
icon

Producten om je te helpen

icon

Van thermometers tot persoonlijke beschermingsmiddelen

icon

Veilig, eenvoudig en betrouwbaar